Forum dyskusyjne o szkole

Forum dyskusyjne o szkole

#1 2006-09-08 14:37:48

Niki

Administrator

Punktów :   

Gdzie tanio kupić książki

Pytanie to, dlatego, że nie chce płacić po 30zł za książkę i mam zamiar trochę zaoszczędzić, ale nie bardzo mam jak bo: u nas w szkole trudno kupić używane książki do szkoły, bo juz raczej wszystko wykupili, a reszta co została uczniom się nie zgadza.
W antykwariacie pustki i kolejki długości 15 metrów
Myślałam o allegro ale trudno trafić na użytkownika który ma większość książek, które by mi odpowiadały, musiałabym każdą osobno kupować u innego, a co się z tym wiąże- opłacać każdą paczkę. No ale i tak można na tym kilka zł oszczędzić.
No i końcówka tego wątki i finiszowe pytanie, czy są jakieś internetowe antykwariaty z podręcznikami do szkoły i czy możecie coś polecić, bo jak narazie to nie mam w tym wprawy i nie mogę nic znaleść na stronach które dotychczas oglądałam. Zastanawia mnie czy kupujecie na necie podręczniki i gdzie i czy się opłaca to.

Zapraszam na Strone O Zeberkach
http://ozeberkach.w.interia.pl/inne/buttonik.gif

#2 2006-09-08 16:44:00

Marzenka

(!)(!)(!)

Punktów :   

Re: Gdzie tanio kupić książki

W necie nie kupuję raczej. Mój brat kupuje sobie na studia książki, które trudno dostać. Ja czasami mam po bracie, czasami odkupię od jakiejś koleżanki, czasem moja mama pożyczy od koleżanki z pracy, ale tak najczęściej kupuję sobie książki w antykwariacie. Nie zawsze wszystko dostaję. W tym roku musiałam kupić sobie nową chemię, ale w sumie będę ją miała to matury, więc to może i dobrze... Przyznam, że książki są bardzo drogie. Teraz za ćwiczenia+podręcznik z anglika będę musiała zapłacić jakieś 70zł . Nie wiem jak radzą sobie biedne rodziny, dla nich każdy początek roku to pewnie koszmar

#3 2006-09-08 18:42:56

bartek

@@@

Punktów :   

Drogie ksiązki za mtme i geografie prawie 5 dych

#4 2006-09-15 13:12:12

Pyrrus

583040
Punktów :   

najlepiej na allegro

#5 2007-03-10 21:26:04

jasiek

Punktów :   

Podręczniki Szkolne Używane sprzedaję w Warszawie
Hala Wola 1 piętro ul.Człuchowska 25
Bazar Tarbem ul.Powstańców Śląskich róg Wrocławskiej paw.28

już niedługo na tej stronce  www.podrecznikiuzywane.pl  powstanie najwiekszy internetowy sklep z podręcznikami używanymi do gimnazjum ,liceum/tech i zsz

tel 604-135-100

Stopka forum

RSS