Forum dyskusyjne o szkole
Pytanie to, dlatego, że nie chce płacić po 30zł za książkę i mam zamiar trochę zaoszczędzić, ale nie bardzo mam jak bo: u nas w szkole trudno kupić używane książki do szkoły, bo juz raczej wszystko wykupili, a reszta co została uczniom się nie zgadza.
W antykwariacie pustki i kolejki długości 15 metrów
Myślałam o allegro ale trudno trafić na użytkownika który ma większość książek, które by mi odpowiadały, musiałabym każdą osobno kupować u innego, a co się z tym wiąże- opłacać każdą paczkę. No ale i tak można na tym kilka zł oszczędzić.
No i końcówka tego wątki i finiszowe pytanie, czy są jakieś internetowe antykwariaty z podręcznikami do szkoły i czy możecie coś polecić, bo jak narazie to nie mam w tym wprawy i nie mogę nic znaleść na stronach które dotychczas oglądałam. Zastanawia mnie czy kupujecie na necie podręczniki i gdzie i czy się opłaca to.
W necie nie kupuję raczej. Mój brat kupuje sobie na studia książki, które trudno dostać. Ja czasami mam po bracie, czasami odkupię od jakiejś koleżanki, czasem moja mama pożyczy od koleżanki z pracy, ale tak najczęściej kupuję sobie książki w antykwariacie. Nie zawsze wszystko dostaję. W tym roku musiałam kupić sobie nową chemię, ale w sumie będę ją miała to matury, więc to może i dobrze... Przyznam, że książki są bardzo drogie. Teraz za ćwiczenia+podręcznik z anglika będę musiała zapłacić jakieś 70zł . Nie wiem jak radzą sobie biedne rodziny, dla nich każdy początek roku to pewnie koszmar
Podręczniki Szkolne Używane sprzedaję w Warszawie
Hala Wola 1 piętro ul.Człuchowska 25
Bazar Tarbem ul.Powstańców Śląskich róg Wrocławskiej paw.28
już niedługo na tej stronce www.podrecznikiuzywane.pl powstanie najwiekszy internetowy sklep z podręcznikami używanymi do gimnazjum ,liceum/tech i zsz
tel 604-135-100