Forum dyskusyjne o szkole
Jak spędzacie wakacje w tym roku?
Ja siedzę w domu, no chyba, że rodzice wpadną na wspaniały pomysł aby przejechać się gdzieś na jedno dniową wycieczkę. Przewiduje jeszcze wypad do cioci na kilka dni, ale to jest niepewne- niestety rodzinka pracuje, a o urlop w jednym czasie trudno.
Ale w sumie jest jeszcze coś takiego jak basem I opalanie, co lubię najbardziej
No więc ja ...... jade do Gdańska . Ale po powrocie siedze caly czas w domu ;/. Pewnie całe dnie plaża
$$$
Ja w wakację pojadę sobie może do ciotki do Oliwy,tam jest naprawdę pięknie,ona mieszka w środku lasu w tak zwanej "szafie ",oczywiście nie do ubrań
tylko w czymś podobnym do wieżowca,mieszka na 7 piętrze i ma piękny widok z balkonu w dodatku przychodzą pod szafę dziki
.
Pojadę z moją babcią i moim psiakiem do ciotki do Konczewic (to blisko)(wszędzie pojade mn na tydzień),pojadę też może na kolonie(obóz pod namioty ),i może do cioci do krakowa.A tak to siedzę w domu
...
Ja może pojadę do babci, ale to nie jest jeszcze pewne. Czasem będę pewnie jeździć z tatą nad zalew, jak co roku. Poza tym rowerek, spotkania z koleżankami itp.
Kinga napisał:
Ja jade na obóz na dwa tygodnie. Do Jarosławca
Ja obozów nie znosze....... nie cierpie... zbieranina chołoty i weź tam siedź.....
TAK tak wszystko piękne! a ja siedze w domu i się uczę! bo za rok matura!!! blee!!!!! ale cóż!!!!nie każdy odpoczywa!! ale czasami idę nad San z Izą i Kaśką, albo np. 23 lipca lece do Londynu- to moja jedyna rozrywka! a tak to Poprzeczna, Iza i Kaska!!!
No to ja podobnie jak Niki-MOŻE pojadę do babci, ale to nie na 100% Jedyna pociecha-w tym roku kupuję basen, spory, więc będzie co robić
Może czasem jakiś wypad z przyjaciółką, zaproszenie kolżanek. To wszystko
Pozdrawiam
@@@
Siedze w chacie interesujące nie ??
Może czasami jakiś wypad pod namiot lub ogniosko a tak pozatym to pęzanie po mieście z znajomymi
28.07 - 12.08 Władysławowo. Moje ulubione miejsce wyjadzów. Byleby mi nie nie zamknęli plaży.
Ja mam bardzo ciekawą propozycję: wakacje u babci. Nie żebym miała coś do babci, ale mnie to trochę nudzi, bo nie ma tam żadnych normalnych ludzi . A na dodatek każdy tydzięn wygląda tak samo: poniedziałek/wtorek- wyjazd do babci, czwartek/piątek- przyjazd do domu i tak całe wakacje
Chyba, że jeszcze ulituje się nade mną moja ciocia i mnie weźmie na parę dni