Forum dyskusyjne o szkole
Zainteresowania
Więc chciałbym się dowiedzieć o waszym hobby lub tym co robicie robić (co was kręci xD)
Ja osobiście gram w siatke bo uważam że nie jest to sport tak głupi jak piłka nożna, ... a trzeba się czymś zająć
Ptaki, uwielbiam ptaki i mogłabym o nich czytać godzinami, oglądać zdjęcia i wszystko co jest a nimi związane
Uwielbiam rówież rysować i grać na komputerze. Sportu nie lubię
taki wolny ze mnie człowiek
Niki napisał:
Ptaki, uwielbiam ptaki i mogłabym o nich czytać godzinami, oglądać zdjęcia i wszystko co jest a nimi związane
Uwielbiam rówież rysowaći grać na komputerze. Sportu nie lubię
taki wolny ze mnie człowiek
ok ptaki. Ale jakto sportu nie lubisz ? Musisz i tyle. pamiętaj sport to zdrowie
Kinga napisał:
Moje zainteresowania?? Zwięrzęta i jeszcze raz zwierząta, a szczególnie ptaki
(Niki coś o tym wie
). Poza tym - lubie rysować i uprawiać różnego rodzaju sport
Ptaki i ptaki ...... (tylko zależy jakie ) Może ja też zaczne je lubić, co ?
Kinga napisał:
dziki, nie kojarz
![]()
Chodzi o takie ptaki, co latają
aaaa o latające to spx. Też je lubie ale może nie aż tak jak wy dwie z niką
Plastyka (rysować, malować itd itd), ptaki (tylko i wyłącznie te latające ), czasem piłka nożna z kuzynem, to chyba tyle.
Pozdrawiam
dziki napisał:
Ja osobiście gram w siatke bo uważam że nie jest to sport tak głupi jak piłka nożna,
Nieprawda, piłka nożna jest o wiele lepsza od siatki. Ja siatkówki nienawidzę wręcz, bo moja wf-istka mi go obrzydziła. Non stop tylko gramy w siatkówkę, a nożna miałyśmy tylko raz, podczas praktyki studenta.
Ja się dołączam do dziewczyn - ptaki (latające ), a papugi ściślej mówiąc. Poza tym, to Kryminalni, biżuteria (powtarzam się
), robienie stron internetowych i gadaniem z komórką (nie przez
).
Ostatnio edytowany przez Tonia (2006-07-03 05:16:41)
$$$
Ja głównie ptaki, ogółem zwierzęta. Często mam włączone Animal Planet lub takie inne.... No i teraz czytam książke ,,ABC Internetu". I sie nie śmiejcie. Można się wiele rzeczy dowiedzieć.....Berniko to potwierzdzi (pisałam jej frgmenty
). Prawda Berni ??
kara i żółtek napisał:
Często mam włączone Animal Planet lub takie inne....
Ja oglądałam często Animal Planet, ale teraz już większość to powtórki. Dlatego najchętniej włączam Discovery (Pogromcy Mitów, Brainiac, Jak to jest zrobione...) i National Geographic (Katastrofa w pzestworzach i Tuż przez tragedią ).
Ostatnio edytowany przez Tonia (2006-07-12 12:04:06)
Widzę, że rozpoczeliście gadkę o programach, więc stwarzam wątek, i tu możecie sobie o tym popisać, żeby nie robić masła w wątku, bo wiadomo post goni następny post Zpraszam tutaj
Gość
Ja Uwielbiam Ptaki, Gram troche na Gitarce i na Pianinie, gram w Tenisa Stołowego, w Siatke , w Noge, w Kosza Itd. Itp. - taki to ze mnie ambitny chłopaczek
Niki - jak to "Sportu nie lubie"?? Sport się Kocha a nie lubi, w moim przypadku Sport to moje życie!!!
Pozdrafiam
KArol
A ja uwielbiam muzykę- kocham ją słuchać, grać na instrumentach i oczywiście śpiewać . Kocham książki- czytać, ale też sama piszę
. Lubie też grać i występować
. Normalnie artystyczna dusza ze mnie
.
Ja interesuję się Historią militarną głównie II wojna światowa i starożytności , trochę PC –tami ,modelarstwem wszystkim po trochu .