Forum dyskusyjne o szkole
No więc... Jakiego rodzaju muzyki słuchacie ? Myśle że nikt nie powie HIP HIP HOP . (bo jest to ścierwo a nie muzyka ;/) Ja osobiście słucham Metalu xD Zespoły takie jak : Bathory, Cradle of filth, Gorgoroth, Iron Maiden. Ulubiony: "Kredki" Cradle of filth. Ulubiony kawałek "Nymphetanime" Nie z nosze: HH , techno , disco polo, R'N'B, Rap.
Powiedzcie czego lubicie sluchać a czego nie znosicie , zespoły utwory... itd
Uwielbiam metal, sczególnie Slipknot, System of a down, Korn, Coma, Adema, metalica i inne Ulubiony utwór w tym momęcie to Vermilion oczywiście Slipknota, oraz Chop suey Systemu
Nie lubię techna
No i to się nazywa mieć GUST !!
@@@
Zdecydowanie metal
Green Day, Good Charlotte, trochę Simple Plan, Linkin Park, a teraz też parę piosenek Iry. Plus ścieżka dźwiękowa z Makrokosmosu.
Gość
Ja się zgadzam z Dzikim: Hip Hop To jedno wielkie ścierwo!!!!
Obecnie słucham Rocku i Metalu a zespoły takie jak: (z Rockowych) Pink Floyd, Led Zeppelin, Guns N' Roses, Scorpions. (Z Metalowych) Iron Maiden i Nightwish troche
Pozdrafiam Fanów Rocka i Metalu
Karol
Nightwish-popieram
$$$
No to ja bede odmienna - pop.
POPieram
Po wakacjach i 2 tygodniach spędzonych przy niemieckiej Vivie do ścisłej czołówki doszedł Oomph!, Bullet for my Valentine, Lordi, zaznajamiam się bliżej z kolejnym zespołem, Apoptygma Berzerk.
A dla miłośników hardcore'u polecam ściągnięcie TELEDYSKU (sama piosenka nie daje takiego efektu ) Shanadoo - King Kong. Z przyjaciółką nie mogłam przez 5 minut podnieść się z kanapy.
A ja lubie taką mieszankę popu i rocku, to się nazywa poprock . A najbardziej lubię Kelly Clarkson (ale te bardziej ostre piosenki jak np. "Addicted" bardziej preferuje
), czy The Veronicas. Ale czasem też lubię posłuchać Marka Grechuty (ludzie się dziwią, ale ja lubię jego piosenki, choćby za teksty
) i również uwielbiam Oratorium TU ES PETRUS. Polecam tę płytę- jest świetna do rozmyślań i wyciszenia się.
ja metal od 6 lat.... ulubiona kapela Children of Bodom... poza tym:Behemoth,Sepultura,KAT,Vader,Covenant,Slipknot,System of a down,Gojira,DragonForce, kur** za duzo tego nie bede reszty wymieniac:D hmm nieznosze hh bo to nie jest warte nazywania "muzyką" techno to tepe ymcy ymcy bez zadnego przekazu... reszta tez shit