Forum dyskusyjne o szkole
I jedno takie głupie chodzące mi po pokoju i wykłócające się o komputer.
To moje chodzące po pokoju na chwilę zajęło się Simsami na komputerze taty
Naukowcy do dziś nie ustalili gatunku.
Moje to Aghatonus Pospolitus
Pozdrawiam
$$$
No to ja mam papużkę falistą Żółtek.
Gość
Ja Mam Papużkę Falistą, Koty 2x i Psa
Pozdrafiam
Karol
A ja jestem szczęsliwą posiadaczką kundla o wdzięcznym imieniu Imbir
A tu jest jego zdjęcie:
Jego imie odmienia się na różne sposoby, np.: Imbiro, Imbiś, Bimba i takie tam. Ale najzabawniej jest jak przychodzą goście do moich sąsiadów, to zawsze wołają na niego: Cynamon! Cynamon!
W sumie logicznie myślą
Ja mam sporo zwierząt po je lubię,mam dwa psy (bernardyna (sara) wilczura (Kubuś )) dwa koty (Mocher i Boniuś (rasa jeden Mocherowaty drugi Boniuśiowaty ) kolejnie rypki i Tyle
A mi kilka dni temu do zwierzyńca doszła (a raczej doszedł ) koszatniczka - Igor
Welonek - Gaduły i Kapusia już nie ma z nami
, tak jak mój brat przestał hodować mrówki. Za to gołębi po tegorocznych lęgach przybyło jeszcze trochę
. Nie mam już też zeberki - Zebi
gdy byłam na obozie odeszła na drugą stronę tęczy. Kupiłam nową samiczkę, ale i ta odesza
Więc mam 5 zeberek, 6 falistych, nimfę, koszatniczkę, psinkę, i ok. 150 gołębi
Ostatnio edytowany przez Kinga (2006-09-15 20:45:08)
hmmm ales nazwala tego ptaka... moj znajomuy ma przezwisko Semp lub Sepmacz... ale what ever hmm a co do moich pupili to mam: psa który nosi imie Kacper:D (coz moja siora go nazwala) ale jest wypasiony ma juz 4 lata ponad... jest czarno bialy w sumie prawie caly czarny mniejwiecej wielkosci owczarka niemieckiego bo to mieszaniec:D ma jedo klapniete ucho i jest swirem:D (ja go wychowywalam;);P) hmm poza tym jest kot ktory ma imie Toto (heh mial sie nazywac "to coś" bo mial maly leb i wylupiaste oczy wiec troche przerobilismy) aha a pies na poczatku mial sie nazywac "wniebowstapienie najswietszej mari panny" hahahahahahahaha LOL!! no i moja mala Gojra (chomiczka [chomik dżyngarski]) imie pochodzi od metalowego zespolu Gojira:P
przedtem mialam kochanego Amorphiska (imie tez od zespolu metalowego) ale zjadl go kot ;(;( a taki fajny byl kur** no to tyle zwierzat nie liczat pajakow w katach i gdzieniegdzie muchy... pozdro
To jest wlasnie Gojra
To jest Toto
a to Kacper
Ostatnio edytowany przez Bodomka (2006-09-24 17:41:28)
ja mam tylko papuzke falista Moja gupia siostra tez ma papuzie,i króla miniatórke.
niedawno umarła mi przepiórka:(
Wczesniej mialam jeszcze straszyki,chomika,rybki i jaszczórki.
Karol napisał:
Ja Mam Papużkę Falistą, Koty 2x i Psa
Cały układ pokarmowy
Ja mam drugiega psa POPiS się nazywa
Nie chce mi się wklejać jego zdjęcia, może kiedy indziej. Jak samo jego imię wskazuje ma chrakterek (w końcu pies polityczny
)
*** niezły wynik***
pozdro<3
RR 11