Forum dyskusyjne o szkole
Plastyka to mój ulubiony przedmiot. Niestety u mnie w szkole jest tylko w jednym semestrze nauczycielkę mamy bardzo fajną (jedna z moich ulubionych
), lekcje odbywają sie w miłej atmosferze. Chodziłam na kółko plastyczne do szkoły, które, niestety, odbywa się bardzo rzadko (bo raz na 2 tygodnie jak dobrze pójdzie
). Kiedyś się zapisałam na takie zajęcia w muzeum w Poznaniu. Wszystko ładnie pięknie, miały być grupy wiekowe, tzn. dzieci i młodzież. Okazało się, że będzie jedna grupa bo zgłosiło się mało młodzieży
Przestałam na to chodzić po tym, jak odbyła się lekcja w ratuszu, na małych klockach zamiast stołów i siedząc na podłodze
Chodziłam jeszcze do takiej znajomej mojego taty, jakaś malarka ona czy ktoś, bardzo fajnie uczyła, siedziałam sobie na kanapie i rysowałam coś co mi tam ustawiła
Było naprawdę super, i mam nadzieję że po wakacjach będę jeszcze do niej chodzić
Napiszcie, co myślicie o plastyce i o różnych takich dodatkowych zajęciach z plastyki
Pozdrawiam, berniko
Też uwielbiam plastykę Lubię rysować, najbardziej ołówkiem i pastelami.
Nie chodzę na żadne dodatkowe zajęcia a szkoda. Sama uczę się, a raczej z nudów coś sieknę czasami, ale ostatnio rzadko mi się to zdarza.
berniko możesz wkleić jakieś swoje dzieło
Koń narysowany ołówkiem.
http://papuzki.webd.pl/forum/index.php?topic=10537.0 znjadziecie więcej moich rysunków
Pozdrawiam, berniko
Ostatnio edytowany przez berniko (2006-06-29 15:48:58)
Gratulowałam tam a tutaj również, bo obrazki są naprawdę tego warte
Niki, na co czekasz? Wklejaj swoje!
@@@
Plastyka to jedyna lecja (oprócz religi) na której można się rozluźnić i talentu mieć do tego nie trzeba. Plastyka górą !
No PLASTYKA . Ja mam z plastyki 5. a nic nigdy nie robie dlatego jom lubie
Plastyka może być, choć za malowaniem jakoś cudownie nie przepadam. Wolę technikę i bardziej manualne zajęcia.
Tonia napisał:
Plastyka może być, choć za malowaniem jakoś cudownie nie przepadam. Wolę technikę i bardziej manualne zajęcia.
Technika ???!?!?!?!?!? bosz...... miałem 1 rok i o ten jeden rok za dużo.
Ja tam uwielbiam plastykę
Lubię malować, rysować, szkocować... ogólnie to lubię robić wszystko co jest związane z plastyką
Kocham plastyke. Dlatego serdecznie was zapraszam na mojego bloga.
Moje obrazki karykatury itd
www.bejbitos.blog.onet.pl