Forum dyskusyjne o szkole
Może wątek śmieszny, ale myślę, że ma dużo do zaoferowania. Może i mam już trochę latek ale nadal lubię oglądać bajki
Lubię bajki Disney'a czy te stare czy te nowe, niedawno z kin ściągnięte, wszystkie fajne. Bardzo podoba mi się gdzie jest Nemo uwielbiam tam tą niebieską rybkę Doris, taka głupkowata
Kreskówki, najlepsze były na cartoon network, ale niestety usuneli nam go z kablówki i mam jakieś Jetix, nie ma tam dobrych bajek, ale w sumię lubię parę.
Jak byłam mała bardzo lubiałam muminki i smerfy a niedawno znowu się ukazały w telewizji, nie ma to jak wspomnienia z lat dziecięcych.
Nie śmiać się i nie krytykować moich słów. Jestem pewna, że wy również oglądacie bajki, a dla mnie nie jest to żaden wstyd
NO KURDE ! nareszcier jakis temat dla mnie xD. Ja oglądam
Atomówki
Tom & Jerry
Dom zwariowanych przyjaciół pani foster
Atomowa betty
Toonami
Smerfy
Muminki
Fraglesy
Żwirek i muchomorek
Kuba Guzik
AND MANY MANY MORE XD
Ja lubię Muminki (widzę, że mają powodzenie )
Kiedyś byłam fanka Tabalugi
teraz jak nie mam co oglądać i usiądę przed telewizorem kiedy leci ta bajka, to nawet się wciągnę
Nawet powiem, że np. Muminki są lepsze od niektórych głupich filmów.
Pozdrawiam
Ja czasami oglądam - jak się zapatrzę w to, co ogląda moja siostra, a wybredna to ona nie jest. Z kreskówek jak na razie wciągnęła mnie niejaka "6 w pracy". Przyjemna "bajeczka".
Nom "6 w pracy" też lubię
Lubię też "Świat według Ludwiczka" (u nasz w szkole jest taki chłoopak baaardzo podobny do tego bohatera z bajki i tak go właśnie przezywają mógłby w filmie zagrać )
oo zapomniałem o Świecie Ludwiczka tyż dobre
@@@
Wszystko co leci
Hmmm... jak byłam mala to lubiłam "Muminki" i jak zawsze w niedziele na dobranocce było "Walt Disney przedstawia". Były takie krótkie filmiki i to lubiłam najbardziej