Forum dyskusyjne o szkole
Nienawidzê chamstwa i nienawidzê chuligañstwa, a jest ono niestety coraz bardziej modne i poszerzane w naszej szkole.
Szczególnie mówiê o ch³opcach w mojej szkole i zrozumieæ nie mogê dlaczego niszcz± szkolne mienie? Wiem, ¿e szko³a nikomu nie wi±¿e siê z niczym dobrym, nie ka¿demu, ale czy trzeba j± od razu niszczyæ? Ludzie my za to te¿ p³acimy, i p³aciæ bêdziemy za wszelkie szkody.
W g³owie mi siê nie mie¶ci rozwaliæ umywalkê w ³azience, ile trzeba w niego waliæ i kopaæ, ¿eby j± urwaæ ze ¶ciany?!? Po co kopaæ w drzwi a¿ dziury siê zrobi±? Na co niszczyæ i rozwalaæ sp³uczkê, ¿eby wody spu¶ciæ nie mo¿na by³o, i ¿eby jeszcze ³adniejszy zapaszek siê unosi³ w powietrzu ni¿ jest !!!
Nie bêdê wspominaæ o wulgarnych s³owach na ¶cianach i rysunkach, bo to ju¿ inna sprawa, ale tego równie¿ nie pochwalam.
Nienawidzê osoby, które chc± siê popisaæ w ten sposób, bo to jest jedynie pokazywanie z³ej strony.
Ch³opaku, chcesz siê spodobaæ dziewczynie to kup sobie pachn±cy dezodorant i siê ³adnie uczesz a nie pokazuj siê w ten sposób !!!
Ale to jest tylko moje skromne zdanie, proszê go nie komentowaæ.
Wypowiadajcie siê na temat zawarty w w±tku, chêtnie pos³ucham.
Ostatnio edytowany przez Niki (2006-06-18 17:25:31)
Demolowania nie popieram, ale co zrobiæ. "G³upich nie siej, sami siê rodz±......".
Ostatnio edytowany przez dziki (2006-06-19 14:02:26)
$$$
Niki,masz racjê.A w mojej by³ej szkole(podstawówce) to samo.Kupili papier toaletowy(szko³a kupi³a).1 dzieñ,papieru nie ma!A w kiblu jaka zarombista niespodzianka!¦ciany poobklejane zmoczonym papierem,klozety zapchane papierem...
Na krzes³ach wulgarstwo typu:hu*,ku***,d¼i***,kocham mysiuilke i inne obrzuydliwe,hamskie i beszczelne teksty.Ok,rozumiem,wkurzysz siê na kogo¶ czy kogo¶ kochasz ale trzeba wyznawaæ to na ³awkach,krzes³ach i ¶cianach s³ownictwami typu"Marek to ***","Kocham sexy leady Czesie"itd.????No ja my¶lê ¿e to lekka przesada.Ju¿ nie mówi±c o zakichanych kajtach w wieku np 7 lat z tekstem:wypierdal** z t±d bo ciê jeb**".Jak to s³yszê to para mi z nosa z w¶ciek³o¶ci leci,mam ochotê takiego bachora nadziaæ na no¿...
Prosze, nie pisz przekleñstw, nawet je¶li je czytujesz. Poprawi³am.
Admin
Nie bêde sie powtarza³
No wulgarne s³ownictwo te¿ jest okropne a szczególnie mnie denerwuj± tacy m³odzi typu 8-9 lat i idzie przez ulice i klnie jeden za drugim.
W szkole to jest to na³óg u niektórych, i co drugie s³owo w³os siê na g³owie jerzy.
Poza pisaniem na ³awkach s± równie¿ dziury wyryte cyrklem, przez znudzonych naukom uczniów, którzy nie maj± co z sob± zrobiæ podczas lekcji. Przykre.
Wulgaryzmy nie powiem ¿e nie u¿ywam ale to na specjalne okazje tylko. A tak staram siê nie u¿ywac
Akurat co do wulgaryzmu nie mam nic, ale nie ceniê tego, ¿e jest ono na ¶cianie i ³awkach szkolnych. I nie lubiê ;/ wypierdków, które popisuj± siê s³ownictwem, buuu to takie niedojrza³e, a co do m³odierze¿y na³óg a no³ogu nie da siê zwalczyæ kwestia przyzwyczajenia.
$$$
Niki,nie pisa³am ca³ych przekleñstw,chyba tylko jedno !!!!
Co do robienia dziur w ³awkach to nic nie mam,bo sama z nudów je robiê,w szkole mamy tak¿e symbol podpisywania siê(ksywa i data)i do tego te¿ nic nie mam .
Ale chyba ka¿demu z bu¼ki jakies przekleñswo siê wy¶lizgnie,ja jak sie wkurzê to potrafiê na kogo¶ przeklinaæ ¿e hej reta ...a¿ mi przejdzie lol ...
Z³±czy³am te dwa posty, proszê nie pisz jednego pod drugim. A co do przekleñstw to wiem, by³o jedno, ale to i tak o jedno za du¿o
Admin
NONO ! robienie dziur w ³awkach i podpisywanie sie na nich ? o boszz a co to podstawówka ? Przecie¿ to niszczenie ³awek czyli niszczenie w³asno¶ci szkolnej i to te¿ jest DEMOLOWANiE !
Ostatnio edytowany przez dziki (2006-06-20 18:29:04)
$$$
A tam,nie ma co pisaæ .Ty kupujesz ³awki w ca³ej Polsce?Nie s±dzê...robiê co robiê,moja sprawa,nie jestem grzecznym dzieciaczkiem ale kulturalna te¿ jestem.
Natka_Sa³atka:) napisał:
A tam,nie ma co pisaæ .Ty kupujesz ³awki w ca³ej Polsce?Nie s±dzê...robiê co robiê,moja sprawa,nie jestem grzecznym dzieciaczkiem ale kulturalna te¿ jestem.
Z twoich wypowiedzi nic nie kapuje. Najpierw zgadzasz siê z Nik±, ¿e demolowanie jest z³e a pó¼niej sama siê przyznajesz do "demolki" i piszesz " robiê co robiê moja sprawa". Ehhhhhh
$$$
Nie,¼le mnie zrozumia³e¶.Tu nie chodzi o to.Ja siê zgadzam z Niki poniewa¿ NICZEGO NIE POWINNO SIÊ DEMOLOWAÆ CO NIE ZALE¯Y DO NAS.Ale jak zrobisz kilka dziurek na ³awce to wielka tragedia siê nie stanie.Chocia¿by ja dziur nie dubiê w lawkach bo mnie to nudzi,pisze po ³awkach.Raz nauczylielowi siê poskar¿y³y kable i musioa³am mazaæ,nauczyciel siê ¶mia³ bo powiedzia³am ¿e pod koniec roku mi odbija ...
Nie,¼le mnie zrozumia³e¶.Tu nie chodzi o to.Ja siê zgadzam z Niki poniewa¿ NICZEGO NIE POWINNO SIÊ DEMOLOWAÆ CO NIE ZALE¯Y DO NAS.Ale jak zrobisz kilka dziurek na ³awce to wielka tragedia siê nie stanie.Chocia¿by ja dziur nie dubiê w lawkach bo mnie to nudzi,pisze po ³awkach.Raz nauczylielowi siê poskar¿y³y kable i musioa³am mazaæ,nauczyciel siê ¶mia³ bo powiedzia³am ¿e pod koniec roku mi odbija ...
Kilka dziurek ? To chyba ¿e chodzisz sama do szko³y. Bo naprzyk³ad u nas jest 700 uczniów. I niech ka¿dy z nich zrobi te kilka niewynnych, ma³ych, nic nie znacz±cych dziurek. To zaraz ³awek nie bêdzie
$$$
TYLKO tu masz racjê ...ja dziurek nie robiê tylko jak powy¿ej,ponadto podst. ju¿ skoñczy³am w³a¶nie ide do gimnazjum .
TYLKO tu masz racjê ...ja dziurek nie robiê tylko jak powy¿ej,ponadto podst. ju¿ skoñczy³am w³a¶nie ide do gimnazjum .
NoNo gimnazjum. Hmmm jakto sie wo³a ? KOT KOT KOT ! Ciekawe co Ci zaserwuj± smacznego
AAAaaaa i by³bym zapomnia³ "ja zawsze mam racje"
Ostatnio edytowany przez dziki (2006-06-20 20:31:48)