Forum dyskusyjne o szkole
$$$
"Ja zawsze mam rację"-takimi komplementami obsypouje MNIĘ moja była klasa .
Nie strasz mnie "kici kici kici',oby był tylko napisa naręce,jak nie to wezmę pałę i każdego "kota"będę po łbie walić .
Ty masz zawsze racje ? nie sądze A napis będzie i pewnie jakaś przyprawa albo woda z kredą
, więc sie przygotuj
$$$
To znaczy ja sądzę że ty masz zawsze rację,bo to każdy(nawet najgłupszy)zauważył by po twoich głupich postach.Więc lepiej już zamilcz,i nie rób beznadziejnej atmosfery na nowy forum mojej koleżanki,narazie GRZECZNIE proiszę.
Natka_Sałatka:) napisał:
To znaczy ja sądzę że ty masz zawsze rację,bo to każdy(nawet najgłupszy)zauważył by po twoich głupich postach.Więc lepiej już zamilcz,i nie rób beznadziejnej atmosfery na nowy forum mojej koleżanki,narazie GRZECZNIE proiszę.
Dziwne bo Niki powiedziała że nawet Cie dobrze nie zna heheh... ale mniejsza z tym. A moje posty nie są głupie <to chyba obraza>. Czy może lepiej napisać post typu "SUER;)" huuh
$$$
Od tej chwili kompletnie cię olewam.
Uważam,że jeżeli ma się takiego nauczyciela powinno się to gdzies zgłosić,BO MOIM ZDANIEM nie jest to nic normalnego... ;/
Natka_Sałatka:) napisał:
Od tej chwili kompletnie cię olewam.
Uważam,że jeżeli ma się takiego nauczyciela powinno się to gdzies zgłosić,BO MOIM ZDANIEM nie jest to nic normalnego... ;/
NoNo zostałem olany. A zgłosić na policje
Adminka napisał:
Proszę was bardzo nie kłucić mi się tu bo tylko posty napbijacie i to nie na temat, następne takie polecą w kosz
To ja juz nie bede ;]
Mnie najbardziej denerwuje w szkole demolowanie kibla. Nie można nawet samemu pójść, bo w niektórych nie ma klamki i ktoś musi trzymać drzwi. No i jeszcze te dziury w drzwiach...
@@@
Rozbite lustra w damskich ubikacja- Banał i Kompletny bezsens, nawet przeglądnąć się nie można
Ech.... u nas demolki to rzecz normalna... Ale jak ja tego nienawidzę!! Bo zawsze cierpią przez to uczniowie: nie można usiąść na krześle, bo ktoś je posmarował klejem, albo nie można pójść samemu do ubikacji, bo ktoś połamał zamek w drzwiach.... itd.
A co do tych 8-, 9-latków to normalnie strach mnie bierze. Taki maluch jest nieraz gorszy od menei w moim wieku. Normlanie demoralizacja się szerzy...
Nie ma nic gorszego niz łobuz rosnący od małego, jakby mój młodszy brat coś takiego zrobił ja bym dpilnowałam, zeby na tyłku nie usiadł przez miesiąc (a no i sama przyjemność patrzeć jak wreszcie sie smarkaczowi obrywa
nie no żartuje, nie lubie jak płacze bo żal mi się robi, ale denerwuje mnie często)
Co do demolowania, zobaczymy jak będzie w nowej szkole
Ja mam szczęście, że mój (starszy) brat jet porządny. Ale faktycznie jak się spotka takiego malucha, ktory zna tylko słowa na "k" to czasami nie można się odezwać. I czasem co gorsza ja się takich boję- nie ma się czego śmiać, takim małym to czasem jak coś odwali....