Forum dyskusyjne o szkole
$$$
Czy chodzicie/chodziliście na jakieś zajęcia dodatkowe?Ja chodziłam tylko na zajęcia plastyczne,ponieważ umiem ładnie malować i rysować<talent odziedziczony oczywiście po siostrze ).I mama chce mnie w roku szkolnym zapisać na j.angielski dodatkowy
.
W drugiej klasie podstawowej chodziłam na angielski dodatkowy, oraz 3 lata na ćwiczenia korekcyjne
Ja chodziłem na angielski prywatnie. BAARDZO dużo mi to dało :]
$$$
Superr;).
Natka_Sałatka:) napisał:
Superr;).
No i co tu mamy ? Kolejne złamanie regulaminu. Zasada 6 a brzmi ona tak
"" Nie odpowiadaj bez sensu typu "fajnie, ja też", "nie wiem, nie odpowiem Ci na to pytanie" lub "dzięki".
I co ty na to ?
Zaraz tu punkty ujemne polecą za łamanie mojego skromniutkiego regulaminku, który z czasem się rozszerzy
Bo i punkt ósmu brzmi -Nie sprzeczamy się z innymi użytkownikami, i nie obrażamy innych
A następny punk będzie brzmiał, miłość i radość ma panować na forum
Adminka napisał:
Zaraz tu punkty ujemne polecą za łamanie mojego skromniutkiego regulaminku, który z czasem się rozszerzy
![]()
Bo i punkt ósmu brzmi -Nie sprzeczamy się z innymi użytkownikami, i nie obrażamy innych![]()
A następny punk będzie brzmiał, miłość i radość ma panować na forum
Czegoś tu nie rozumiem. To nie było sprzeczanie się tylko upomnienie, a to co innego. Regulamin jest więc trzeba przestrzegać.
$$$
<hahaha> ...
chce tu ktoś aby na tym forum była totalna pustka?ok!nie ma problemu,mogę to załatwić w godzinę.
Co do języków obcych i zajęć dodatkowych,chodził ktoś może kiedyś na zajęcia języka włoskiego,francuskiego itd.????Bardzo mnie to interesuję.
NoNo groźna atmosfera ! Kurde <brrrrr>.
A co do zajęć typu włoski to nie chodziłem..
Ostatnio edytowany przez dziki (2006-06-20 20:17:54)
$$$
Włoski,francuski,takie jęż\zyki zawsze się przydają!@Każdy język się przyda dziś,szczególnie w poszukiwaniu pracy!Nie kłóćmy się ;D ,to będzie miło .
Włoski,francuski,takie jęż\zyki zawsze się przydają!@Każdy język się przyda dziś,szczególnie w poszukiwaniu pracy!Nie kłóćmy się ;D ,to będzie miło
.
hehe i tu nie masz racji bo języki które się przydadzą to:
1.Angielski
2.Rosyjski
3.Japoński
$$$
I TY NIE MASZ RACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( tak jak zawsze ;p ;p ;p
)ponieważ KAŻDY JĘZYK SIĘ PRZYDA DZISIAJ!!!!Można wyjechać da każdego kraju,więc bardzo języków się przyda,KAŻDY i tu mi nie zaprzeczysz chyba że jesteś analfabetą ;p ...
I TY NIE MASZ RACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(
tak jak zawsze ;p ;p ;p
)ponieważ KAŻDY JĘZYK SIĘ PRZYDA DZISIAJ!!!!Można wyjechać da każdego kraju,więc bardzo języków się przyda,KAŻDY i tu mi nie zaprzeczysz chyba że jesteś analfabetą ;p ...
Tak jestem analfabetą. Wszystko mi czyta wynajęty pan. No może masz i racje
Trudno umieć język jaki się uczyło w podstawówce :d Ale kiedy ja chodziłem to nie uczyli języków obcych