Forum dyskusyjne o szkole
Jaka jest wasza ulubiona gra?
Ja bardzo lubiê simsy, takie tam bardziej babskie granie. Ale równie¿ lubiê GTA (nie pamiêtam, która czê¶æ mi siê tak bardzo podoba³a) oraz Tony Howk pro skater 2, chyba dobrze napisa³am Lubiê te¿ takie zwyk³e stare gierki zrêczno¶ciowe xD i pasjansy tak na logiczne my¶lenie, trochê trzeba mózg wysilaæ
Nom mario te¿ uwielbiam wiesz co dobre
Bosz... Ja lubie mmorpg'i i Counter Strike
Simsy, Red Alert2 I wieeeele innych, ale wypisa³am najfajniejsze.
@@@
nie gram
Britainysh napisał:
nie gram
a to dziwne
@@@
Normalne
Ostatnio edytowany przez Britainysh (2006-07-04 18:02:19)
Kierki (Hearts). W czasie ³adowania strony nie ma nic innego lepszego do zajêcia czasu.
$$$
Lepiej pó¼no ni¿ wcale, wiêc tak:
- GTA tylko i wy³±cznie II ( kocham porywaæ taksówki, zarabiaæ kase na nich, i kocham spuszczaæ koktal molotowa na ulice . Autobusem, jazd± metrem i autem banku te¿ nie pogardze. )
- Mario Forewer version 3.5 ( najfajniejsza akcja jest jak Mario...... p³ywa w wodzie. )
- Coling Mcrea Rolly - najfajniesze s± wyzwania i jazda w Finlandi forde focusem
- I inne, przewa¿nie platformy typu Clace, Ice Tower....
To wszystkie, za b³êdy w nazwach przepraszam.
Marzê o nowym komputerze, bo na tym to mo¿na ju¿ tylko we wspomniane Kierki graæ.
A chcê wreszcie poznaæ dobrze mo¿liwo¶ci Simsów 2 i móc graæ w niezacinaj±ce siê Zoo Tycoon 2.
A na razie zadowalam siê Insaniquarium - g³upiutke karmienie g³upiutkich rybek, g³upiutko p³ywaj±cych po g³upiutkim akwarium i g³upiutkie bronienie ich przed g³upiutkimi obcymi.
Ostatnio edytowany przez Tonia (2006-08-26 09:12:19)
Ja du¿o nie gram, ale jak ju¿ gram to w Simsy. Ostatnio szybko mi siê wszystko nudzi . Aaa! Zapomnia³abym, ostatnio chwyci³ mnie jaki¶ na³óg i gram bez przerwy w Pasjansa . Lubiê gry w necie, szczególnie Bubble up (czy jak to siê pisze ). I to chyba wszystko...
$$$
A na razie zadowalam siê Insaniquarium - g³upiutke karmienie g³upiutkich rybek, g³upiutko p³ywaj±cych po g³upiutkim akwarium i g³upiutkie bronienie ich przed g³upiutkimi obcymi.
Oooo...... Z k±d masz t± gre ? Mo¿e nie jest A¯ tak g³upia ?
Ja ostatnio widzia³am fajn± gre w Koputer ¦wiat o hm............... To by³o takie zoo, i musielismy tam sie opiekowaæ zwierzakami......... Gra : 60 z³. Zaraz jak zobaczy³am cene szybko przewróci³am strone z ow± gra.
Ostatnio edytowany przez kara i ¿ó³tek (2006-08-26 16:11:20)
Kara - wersja "brzydsza" jest online w Necie, a wersja rozbudowana only in "eMule".