Forum dyskusyjne o szkole
O tak tak, wkońcu nadeszło.
U mnie nowa szkoła, nowi ludzie całkiem całkiem się zapowiada.
Na 9.00 kościół, a o 10 dyrektor na boisku pare słów nam przekazał (ogólnie nuda) ale w klasach było lepiej. Fajne osoby poznałam no i mamy fajnego wychowawce (faceta ) uczy fizyki
Trochę namieszał dyktując plan lekcji, ale spoko nawet jest
No to jutro czeka już nauka ale powiedzieli, że przez pierwszy miesiąc nie pytają
to czas aby się podlizać nauczycielon i samemu sie zgłaszać, jak to mówią, pierwsze wrażenie zawsze najlepsze
Było fajnie . Myślałam, że będzie poważnie i ogólnie jedna wielka nuda, a tym czasem okazało się, że jest super! Na sam początek dyrektor wyszedł i krzyknął: "Czołem szkoła!"
Ciągle mówił jakieś żarty. Lud klaskał i śmiał się na przemian
. Mam super wychowawczynię! Uczy bioli. Na sam początek mówiła nam co robić, żeby na początku nie podpaść u nauczycieli
. Ciągle żartowała i w ogóle było miło. Tylko ludzie z klasy mnie zawiedli, bo nikt nawet nie zagadał, ale cóż... Później będzie lepiej, bo jutro i pojutrze mamy dni zapoznawcze (to się zapoznamy
). Dzięki Bogu, były osoby, które znam, więc nie czułam się samotna. Pierwsze wrażenie mam bardzo dobre
Jak to już gdzieś pisałam - jestem udupiona.
Klasa wydaje się nie najgorsza (2 osoby z byłej klasy ze mną poszły), wychowawczyni żyleta (i na dodatek od PO), szczera do bólu. Kilka osób na wstępie oberwało za za krótkie ubrania, żucie gumy. 3 dziewczyny były święcie przekonane, że siedzą w mat-geo.
Sala ma dziury, jedną szafę i trzy plakaty zrobione przez uczniów.
Na samym rozpoczęciu mój znajomy ksiądz ponoć cały czas się na mnie jopczył i uśmiechał.
Wymarzone rozpoczęcie.
hehe u mnie tez nowa szkola mpoja za****sta szkolka:D w ch*j miesa:D
ale jedno wlasnie chce sie z mojej klasy wypisac;( a byl taki jedyny!! kutwa!! ale na korytarzach niezle tego chodzi:D
rozpoczecie nudne trochu bylo doznalam szoku bo zobaczylam klase przeszczepow ale okazalo sie ze to nie moja:D
moja jest calkiem fajna:D
o choc oprocz tego jednego co chce sie przepisac... sa same pionki to nie takie brzydkie:D
haha a dyrektor tez przynudzal na sali ale mam fajna wychowawczynie:D
mloda fajna babka ehh to chyba tyle ja chce do szkoly LOL!!