Forum dyskusyjne o szkole
Jakieś ulubione programy
Lubiałam animal planet, ale nam skasowali z kablówki i jakieś dna nam w zamian dali...
Oglądam programy z bajkami Jetix i ZigZap oraz to co ciekawego w televizji znajde. No lubie również National Geographic, oraz jakieś explorer
ciekawe nawet.
Już jak zobaczyłam migającą kopertę, to domyśliłam, się że został zrobiony wątek o tym.
Głównie oglądam:
TVN (to, o czym wszyscy wiedzą + Niania )
Discovey (Pogromcy Mitów, Jak to jest zrobione, Brainiac i jak trafię na coś ciekawego)
National Geographic (Tuż przed tragedią, Katastrofa w przestworzach + losowe, ciekawe programy)
TVN Meteo
+ jakieś bajki, które ogląda moja siostra, a ja się nudzę i gapię się w wizjerek jak sroka w gnat.
Oglądam:
~Discovery (To samo co Tonia xD)
~Polsat (Jakiś film który widziałem setki razy)
~Tv Trwam xD
-TVN (prawie wszystko )
-trochę Polsat
-TVP 1
$$$
TVN [NIania ]
Animal Planet
TVN (wszystskie)
Viva, 4fun tv (muzyczne)
Natonial (wszystkie)
O zapomniałam o TVN i Niani- jak mogłam
A tak szczerze to na TVP1 oglądam czasami Mode na Sukces ... naprawdę wiem, że to obciach i tragedia, ale smutna prawda musi wyjść na jaw
@@@
Lubie history (chociaż za historią w szkole nie przepadam) oraz muzyczne programy
Gość
Ja oglądam Głównie: TVN, Polsat, Tvp1, Tvp2, Tvp rzeszów (troszke) i Tv4 (mało)
Pozdrafiam
Karol
Ja lubię głównie TVN- ma fajne programy rozrywkowe i seriale . Ale też lubię oglądać TVP, bo nie ma u nich bez przerwy reklam (grrrr nienawiedzę ich!
). No, to chyba na tyle
. Tak naprawdę to TV często nie oglądam, raczej oglądam to, co poznałam i mi przypasowało
No Niki: Nie martw się tą Modą na sukces . Ostatnio większość moich znajomych to wciągnęło
Ostatnio edytowany przez Marzenka (2006-08-25 16:32:00)
Niki, staczasz się
Ostatnio, z racji powtórek, które już oglądałam raz, bądź kilka na komputerze, telewizji prawie nie oglądam. Ale do września kilka dni, przeboleć trzeba będzie Sopot Festiwal i nowe ramówki wreszcie puszczą.
Ja lubie Top Gear i Brainiac