Forum dyskusyjne o szkole
a nasze zakończenie roku, było tak jak co roku: bardzo wzruszające, szczególnie dlatego, że jeszcze tylko jeden roczek i rozstajemy się z superową klasą= 2g!!!!!!!!!! No teraz już z 3g!!! Tyle razem przeszliśmy i tą fizykę, półmetek a jeszcze nas studniówka czeka i matura!!!! ale my się jej nie boimy!!!! Bardzo się ze wszystkimi zżyłam i nie chcę tego wszystkiego kończyć!!! a poza tym mamy wspaniałego wychowawcę i innych nauczycieli, bo to przecież niezrónane 2lo w Sanoku im. Marii Skłodowskiej- Curie!!! Polecam!!!!
a nasze to juz nawet nie mowie haha <hahaha> ze dostalam zrypke bo po jakis durny dyplom nie poszlam:D nie kciało mi sie siedziec na sali.. a co sie bd:D jakies tam przedstawionko było.. z tego co mi wiadomo.. i zapewne kicha bo w koncu moja szkola..a jak moja to szkoda słow..
@@@
Zakończenie jak zakończenie o 9.00 koścół (gdzie nie poszłam) a o 10.00 rozdanie świadectw
Łeee u nas w szkole było beznadziejnie z rokiem szkolnym buuu
U mnie w miescie są 4szkoły...
A moja jak zwykle miała zakonczenie na ostatek ...
I jak tu sie nie poołakać?!
mam ogromne pytanie i bylabym bardzo wdzieczna jezeli ktos by mi na nie odpowiedzial
Czy można byc wzorowym uczniem jezeli ma się ocene 2 , mim to srednia ocen przekracza 4,75??
Proszę o jakas wiadomosc w tej sprawie.
A dlaczego nie? Zresztą wzorowe zachowanie to nie tylko dobre oceny
Ja się też cieszę (nie trzeba się uczyć i w ogóle), ale za moją klasą tęskinić będę przez te 2 miesiące...
Ostatnio edytowany przez Marzenka (2007-06-24 16:20:56)
Ja chyba namówię ludzi... Tak, to dobry pomysł. Zaraz wszystkich zawiadomię, że jutro spotkanie
Szybkie zakończenie a ostatnio jeszcze szybsze rozpoczęcie które trwało dokładnie 12min ;D
Bardzo dobrze ze juz koniec trzeba trochę odpocząć i poszaleć z kumplami